23948sdkhjf

Byggeriet datede på livet løs

85 virksomheder satte i sidste uge hinanden stævne i København. Korte og præcise møder viste sig som en effektiv genvej til nye kontakter, ordrer og strategiske partnerskaber.
Producenter, leverandører, rådgivere og bygherrer fra ind- og udland var i sidste uge samlet i København, da Forum for anden gang dannede rammen om Danmarks nye messe for bæredygtige byggeløsninger, Building Green.

I et hjørne af hallen summede det lystigt ved de opstillede borde, hvor virksomhedsrepræsentanter fik mulighed for at introducere sig for hinanden på tomandshånd. Under overskriften ”Building Green Conncetions” havde Enterprise Europe Network, InnoByg og IBC Euroforum arrangeret en form for speeddating for virksomheder, og initiativtagerne var ovenud tilfredse med tilslutningen.

- Konceptet er blevet taget rigtigt godt imod, fordi det er en super effektiv måde at komme i dialog med potentielle samarbejdspartnere. Virksomhederne har tyve minutter til at præsentere sig for hinanden, så det er kort, præcist – og effektivt. Mange kender fra talrige besøg på messer, at man kan bruge lang tid på at få taletid. Her melder folk sig til på forhånd via en hjemmeside, fortalte Susanne Baden Jørgensen fra Enterprise Europe Network, der tidligere har haft succes med en tilsvarende event på verdens største messe for bæredygtigt byggeri; EcoBuild i London.

Koncentreret og vedkommende
I alt 85 virksomheder havde tilmeldt sig og mødtes på kryds og i løbet af de to dage. Nogle af deltagerne havde aftalt et par enkelte møder, mens andre var booket totalt op med over 20 møder. Blandt de mest aktive virksomheder var Gaia Solar, der var repræsenteret ved R/D & Innovation Manager Anders Christoffer Sørensen:

- Det er et super fedt og utroligt godt organiseret arrangement. Møderne varer kun 20 minutter, og det gør forløbet koncentreret og vedkommende. Vi har ikke haft en stand på messen, men ved at deltage i matchmaking har vi haft mulighed for at komme i dialog med nogle af de deltagende virksomheder, siger Anders Christoffer Sørensen, der ser gode muligheder for, at turen til Forum fører konkrete samarbejder med sig.

- Det er kun gået få dage, så det er svært at give en præcis vurdering. Men jeg har bestemt en forventning om, at der kommer noget ud af det. Det kan både være konkrete opgaver nu og her og mere strategiske samarbejdsaftaler, så det er både kortsigtet og langsigtet, fortæller han.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kaserneopgave bliver lokal entreprenørs største til dato
Bravida køber op i Trekantområdet
Stort arkitektfirma understreger det lokale med nye partnere
Ambitiøs landinspektører etablerer sig i Aarhus: Teamet er allerede fordoblet
Sygehus får en sidste overhaling til 185 millioner
Kreditorer kræver 150 millioner kroner af Muffbyg
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125