23948sdkhjf

Rådhusrenovering på vej i udbud

C&W arkitekter har ansvaret for restaureringen af det gamle rådhus i Rudkøbing. Renoveringsarbejdet inde og ude udbydes i to licitationer.
Rudkøbing Kirke købte den 15. oktober det gamle rådhus i Rudkøbing for 2,5 mio. kr. og gør nu klar til at renovere den gamle bygning udvendigt og indvendigt.

Det skriver Ugeavisen Øboen.

C & W Arkitekter fra Svendborg står med ansvaret for den nænsomme restaurering, som skal skabe plads til kontor, mødelokale og lignende i den gamle rådhusbygning fra 1843. Om den gamle sidebygning skal bevares eller rives ned er til gengæld ikke fastlagt endnu.

To entrepriser og to licitationer
Renoveringsarbejdet på hovedbygningen er ifølge Ugeavisen Øboen kalkuleret til samlet 8,5 mio. kr. Heraf går de 5,3 mio. kr. til arbejdet inde i rådhusbygningen.

Udvendigt skal der bruges 3,2 mio. kr. til en restaurering, som omfatter udskiftning af taget sat at murerne renses for plastikmaling og behandles med kalk eller lignende.

Arbejdet vil blive udbudt i to entrepriser, og der afholdes to licitationer. Går alt som planlagt lan den udvendige renovering så gå i gang den 1. marts 2013 efterfulgt af det udvendige arbejde en måned efter.

- Om alt går godt, er vi færdige om et år - den 1. oktober 2013, siger arkitekt Martin Jonø fra C&W arkitekter til Ugeavisen Øboen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094