23948sdkhjf

NCC napper østjysk asfaltkontrakt

NCC Roads har underskrevet en kontrakt med Skanderborg Kommune på asfaltarbejde for 120 mio. kr.
Aftalen rækker over de kommende 15 år og omfatter asfaltarbejde på 500 km vej og 73 km stier udenfor byområderne. Det er således kun vejene i de største byer, som ikke er med.

- Vi har længe haft behov for at forbedre vejenes tilstand, især efter de hårde isvintre de senere år. Med aftalen sikrer vi, at kommunens borgere vil opleve hurtige og markante forbedringer. Og så har vi lagt en langsigtet plan for vedligeholdelse, så vi ikke havner i en situation igen med veje i en alt for dårlig stand, siger en tilfreds borgmester Jørgen Gaarde.

Mulighed for langtidsplanlægning
At kontrakten strækker sig over så lang en årrække er en fordel både for Skanderborg Kommune og for NCC Roads.

- Det giver en ro omkring driften, at vi er mere frie til selv at disponere over tid og ressourcer. NCC fører naturligvis løbende vejsyn overalt i kommunen og står på mål for kvaliteten, men når vi selv kan tilrette og langtidsplanlægge flere år frem, opnår vi den optimale udnyttelse af kræfterne, og det er med til at spare penge for skatteborgerne i Skanderborg Kommune, siger områdechef Lars Vester fra NCC Roads.

Kontakten indebærer, at to medarbejdere, der hidtil har været ansat i Skanderborg Kommune, får mulighed for at fortsætte deres arbejde hos NCC Roads.

Fakta om aftalen Kontraktperiode: Fra 1. november 2012 - 31. oktober 2027. Økonomi: Opgaven beløber sig til i alt 118.980.000 kr. over 15 år. Det svarer til en årlig udgift på 7,932 mio. Omfang: Der bliver lagt asfalt på i alt 500 km vej og 73 km stier. Der bliver udlagt 1.300.791 m2 asfalt i perioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.028