23948sdkhjf

Malerne: BoligJob-ordningen er en stor succes

Fire ud af fem malermestre har oplevet stigning i ordrerne på malerarbejde hos privatkunder i løbet af de 1½ år, som BoligJob-ordningen har eksisteret.
Brancheorganisationen Danske Malermestre gennemførte i sidste uge en undersøgelse af BoligJob-ordningens effekt.

322 medlemsvirksomheder deltog i undersøgelsen, og konklusionen er entydig; BoligJob-ordningen er en stor succes på flere fronter. Fire ud af fem malermestre giver således udtryk for, at de har fået flere ordrer, og samtidig har mange en klar opfattelse af, at ordningen har været med til at reducere omfanget af sort arbejde.

Ole Draborg, direktør i Danske Malermestre, har sendt analysen til folketingets finansordførere, da regeringen har varslet at ordningen ikke vil blive forlænget i den kommende finanslov.

- Flere politikere har efterlyst tal og analyser, som dokumenterer effekten af BoligJobningen. Jeg mener, analysen taler for sig selv. Medlemmerne har klart tilkendegivet, at ordningen har skabt aktivitet og arbejdspladser, og at den har reduceret det sorte arbejde mærkbart. Nogle peger ligefrem på, at ordningen har medvirket til en kulturændring på dette område, udtaler Ole Draborg.

Læs hele analysen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094