23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen ekspanderer

Nye opgaver og udsigten til flere får Adserballe & Knudsen til at etablere sig med kontor i Nuuk i Grønland.
Adserballe & Knudsen er netop nu i fuld gang med at renovere et stort supply-supermarked for basepersonalet på Thule Air Base, og udsigten til flere opgaver i fremtiden får nu Adserballe & Knudsen Greenland til at åbne kontor i Nuuk.

- Adserballe & Knudsen har over 50 års erfaring fra opgaver i hele Grønland. Vi har et godt navn deroppe, og vi vil gerne være helt tæt på kunderne og servicere dem, , siger Niels Laursen, direktør for Adserballe & Knudsen Greenland A/S.

- Der er en interessant udvikling i gang i Grønland, der vil betyde mange nye opgaver. Nye mineaftaler vil betyde kraftig efterspørgsel fra alle dele af det grønlandske samfund, påpeger Niels Laursen.

I vinterhi med isbjørnene
Den igangværende opgave på Thule Air Base i Grønland omfatter 2.000 kvadratmeter, der totalrenoveres for 30 mio. kr. Materiel og materialer til arbejdet afgik fra Aalborg med skib i juli.

-Køretøjer og containere blev pakket på årets sidste skib til Nordgrønland, før sejladsen lukker til med is. I september gik vi i gang med at rive ned indvendigt i det gamle supermarked, men arbejdet er nu stoppet, og vi afventer forårets komme i april. Du kan nærmest sige, vi er gået i hi ligesom isbjørnene. Vi er nødt til at lukke ned og sikre mod vinteren, der kan være særdeles hård. På byggepladsen er der lige nu minus 15 grader med blæst, så det føles som minus 23, forklarer Niels Laursen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101