23948sdkhjf

Gang i byggeri af Børneunivers

Murermester Thomas Hans A/S er totalentreprenør på den nye institution i Sommersted, som der tages første spadestik til i dag den 5. november.
Børnehaven Troldemarken i Sommersted mellem Haderslev og Rødding skal samles på én adresse.

Det sker med en om- og tilbygning til de eksisterende lokaler på Kirkevej, som formand for Udvalget for Børn og Familier, Bent Iversen, tager første spadestik til i dag den 5. november 2012.

Byggeriet er lagt i hænderne på et team bestående med Murermester Thomas Hans A/S som totalentreprenør samt Pluskontoret og C.G. Teknik ApS som underrådgivere.

Teamet var et af tre grupper, som var prækvalificeret til udbygningen af Troldemarken.

Læs mere: Tre teams kæmper om byggeprojekt i Sommersted. 

Energirigtigt byggeri
I alt 268 m² ombygning og 545 m² tilbygning skal opgradere de eksisterende forhold med fokus på bæredygtighed og aktivt børneliv i tæt kontakt til naturen

Både ombygningen af de eksisterende bygninger samt tilbygningen vil tage udgangspunkt i at udnytte solens energi mest muligt til naturlig opvarmning. Det fremgår af Murermester Thomas Hans' hjemmeside.

Et behovsstyret ventilationsanlæg skal sikre et optimalt indeklima, ligesom 80 procent af varmeenergien geninvindes. Det samlede byggeri bliver opført til at overholde 2015 lavenergi-status.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078