23948sdkhjf

Nye boliger i kanalbyen

NCC etablerer i fællesskab med Domea et energivenligt boligbyggeri med 128 lejligheder i den kommende kanalby på Teglholmen. NCC starter nu salget af 22 ejerlejlighederne.
Allerede i sommer begyndte byggeriet af Kridtholmen i den nye kanalby på Teglholmen, en af Københavns moderne bydele. De to vinkelformede bebyggelser er ved at tage form langs Teglholmsgade. I tråd med NCC Boligs miljøprofil opføres lejlighederne efter BR2015 energikrav.

Dette opnås bl.a. ved brug af solceller på taget, hvilket sikrer køberne lavere udgifter til strøm, mens sedumbelægning på tagfladerne reducerer vandtilstrømningen til kloaksystemerne.

Søndag den 11. november lancerer NCC Bolig salget af 22 nye ejerlejligheder i kaldet Kridtholmen.

I alt 128 boliger
Boligerne etableres midt på Teglholmen langs ”den grønne kile”, et sikkert stisystem, der med tiden kommer til at strække sig fra Sydhavn Station til Sydhavn Skole, som står klar i begyndelsen af 2013.

Ejerlejlighederne i Kridtholmen etableres som en del af et større boligbyggeri på 128 lejligheder i fællesskab med Domea, hvilket sikrer et dynamisk og levende miljø omkring boligerne. Kridtholmen består af 3 og 4-værelses lejligheder på 85-132 m2, alle med altan eller terrasse ud til gårdmiljøet.

Ejerlejlighederne i Kridtholmen har forventet indflytning i foråret 2014 og sælges i samarbejde med Danbolig Islands Brygge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141