23948sdkhjf

Nye ordrer til PL Entreprise

Entreprenørvirksomheden har blandt andet vundet to fagentrepriser til 27 mio. kr. på 2. etape af Plejecenter Snorrebakken.
Lige omkring sommerferien blev ordrebeholdningen hos PL Entreprise A/S forøget med ca. 49 mio. kr., fordelt med ca. 22 mio. kr. på den nye Ringvej omkring Rønne og ca. 27 mio. kr. på to fagentrepriser vedrørende 2. etape af Plejecentret på Snorrebakken, oplyser direktør Jens Koefoed fra den bornholmske entreprenørvirksomhed PL Entreprise - i daglig tale PLE.

PLE’s biler, maskiner og medarbejdere bliver således meget synlige på og omkring Snorrebakken i det næste halvandet års tid.

Afvanding og opsamlingssystem
Den nye Ringvej er en længe ønsket vejforbindelse for de efterhånden mange erhvervsvirksomheder beliggende i industrikvarteret øst for Rønne.

Arbejdet her omfatter etablering af forbindelse mellem Østre og Nordre Ringvej (ca. to km), cykelsti, afvandingssystem, opsamlingsbassiner for regnvand, delvis opfyldning i Snorrebakkesøen, en tunnel samt nye rundkørsler ved henholdsvis Almindingsvej og Torneværksvej.

Arbejde til op mod 75 håndværkere
De vundne fagentrepriser på plejehjemsbyggeriet er dels råhus-entreprisen, som omfatter alle jord-, kloak- beton- og anlægsarbejder og dels Murer-entreprisen, som omfatter alle murerarbejder samt levering og montering af betonelementer. Herudover skal PLE udføre alle vej- og pladsopbygninger, oplyser direktør Jens Koefoed.

De nye ordrer medfører arbejde til 20-25 af PLE’s medarbejdere i ca. halvandet år fordelt på virksomhedens forskellige håndværksgrupper. Sammenlagt anslår Jens Koefoed, at de to bygge- og anlægsopgaver totalt set vil give beskæftigelse til ca. 50-75 bornholmske håndværkere i halvandet år på Bornholm.

Begge bygge- og anlægsopgaver skal udføres i perioden august 2012 til december 2013.

Basis for flere lærlinge
Ud over fastholdelsen af arbejdspladser i PLE er de nye ordrer også medvirkende til, at PLE kan fastholde og udvide lokale lære- og praktikpladser på Bornholm.PLE forventer med de nye ordrer at annoncere efter og ansætte seks nye lærlinge i virksomheden.

PLE beskæftiger pt. ca. 110 medarbejdere.

Direktør Jens Koefoed glæder sig, dels som direktør og ejer af PLE, men også som formand for Dansk Byggeri på Bornholm, over at de bornholmske politikere har udbudt ovennævnte bygge- og anlægsopgaver på en måde, så lokale virksomheder har haft mulighed for at byde på dem.

- Det er altafgørende for øens udvikling, at kommunen som den største bygherre på Bornholm, er indstillet på at bevare og udvide såvel arbejds- som lærlingepladser på øen og resultatet med fastholdelse af arbejdspladser og ansættelse af nye lærlinge viser jo sit tydelige resultat, slutter Jens Koefoed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096