23948sdkhjf

Efter opkøb: Rådgiverkæmpe skifter navn

Rådgivervirksomheden Moe blev i 2019 købt af franske Artelia Group, og tog dermed det første store skridt mod den internationale ingeniørscene.

Nu tager Moe endnu et skridt og bliver til Artelia, et navn kunder og samarbejdspartnere skal vænne sig til fra dags dato.

Moe er gået fra at være primært en dansk ingeniørvirksomhed til sammen med Artelia Group at blive en international spiller på det globale marked. Det har bragt flere internationale projekter med sig og givet mulighed for, at virksomheden kan byde på de helt store projekter i Danmark.

– Det er en forandring, der sætter skub i vores internationale profilering, og som forenkler processen, når vi byder på opgaver på tværs af landegrænser, udtaler adm. direktør Christian Listov-Saabye i en pressemeddelelse om navneændringen og tilføjer:

– Men udover navneskiftet forbliver vi de samme. Vi er stadig den samme multidisciplinære ingeniørvirksomhed og rådgiver med mere end 1100 medarbejdere, med fokus på den bæredygtige udvikling af branchen.

Internationale muligheder

Da Moe i 2019 blev en del af Artelia Group, var det med et ønske om at blive en del af en international rådgiverkoncern, hvor det ville være nemmere at eksportere virksomhedens kerneydelser og tilbyde flere ydelser. Det fik fremtidssikret Moe, så virksomheden nu står endnu stærkere, både i forhold til at tiltrække medarbejdere og kunder og i forhold til konkurrenter.

- Vi oplever en større efterspørgsel på vores ekspertise i udlandet, hvor vi kan gøre brug af Artelias forbindelser og geografiske tilstedeværelse i mere end 40 lande, udtaler Christian Listov-Saabye.

– Bæredygtighed, fjernvarme og cykeltrafik er blandt de gode eksempler på kompetencer, vi har fået nemmere ved at eksportere. Generelt set har vi en forventning om yderligere vækst på det internationale område i de kommende år, da det åbner mange nye døre at være en del af en global koncern, fortsætter direktøren.

Artelia i Danmark er med 1.100 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet blandt Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder. Artelia Danmark udgør spydspidsen i Artelia Business Unit Nordic, der består af Artelia i Danmark samt Dr.techn. Olav Olsen i Norge.

Koncernen Artelia Group er en multidisciplinær ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri med samlet over 7.000 ansatte. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 40 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika.

Læs mere om Moes nye navn på Building Supplys søstermedie Licitationen: 

Rådgiver skifter navn og skruer op for de globale ambitioner

 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11