23948sdkhjf

Hoffmann udvider Frederiksberg Centret

Starten til en 10.000 m² tilbygning er netop gået. Byggeriet til mere end 500 mio. kr. gennemføres af entreprenørselskabet Hoffmann.
Frederiksberg Centret, der er ejet af Danica Pension og Lægernes Pensionskasse, udvides med en ny butiksetage samt 50 procent flere p‐pladser oven på det eksisterende center.

Startskuddet til den store tilbygning af centret, der kommer til at koste over en halv milliard kroner, har netop lydt, og her godt to år inden indvielsen af den nye tilbygning er halvdelen af lejemålene allerede lejet ud.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på attraktive butikslejemål. Det er et spændende marked lige nu, og det sikrer vores pensionskunder i Danica Pension solide afkast,” siger Eva Handest, ejendomschef for butikscentre i Danica Ejendomme.

Udvidelse på 10.000 m²
Gennem de sidste fem år har Danica Ejendomme, Lægernes Pensionskasse, DEAS og totalentreprenør Hoffmann og Frederiksberg Kommune udfærdiget lokalplan og byggetilladelse til at udvide centret.

Projektet medfører, at centerets samlede butiksareal bliver ca. 10.000 m² større og giver mulighed for ca. 25 nye butikker, hvilket bringer den samlede mængde af butikker op på ca. 90. Samtidigt vil den eksisterende del af centret blive opgraderet via forbedringer af overflader så som gulve og lofter. Desuden bliver belysningen i gangarealerne også forbedret.

- Det har været en lang og spændende proces, som kun har kunnet lykkes ved et flot samarbejde imellem bygherre, kommune, entreprenør, rådgiverne og lejerne. Vi har komplementeret hinanden på bedste vis, hvilket har medført, at vi nu kan opstarte byggearbejdet på dette spektakulære projekt, siger Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør i Hoffmann.

Forbedringer på mange områder
Visionen med udvidelsen er dels at tilpasse Frederiksberg Centrets kapacitet til det yderligere kundeflow, som vil opstå i forbindelse med den nye Metro City-station, og dels at få skabt rammerne for flere butikker, som vil kunne servicere kunderne i det i forvejen velbesøgte center.

Det fremtidige Frederiksberg Center vil komme til at fremstå med arkitektonisk spektakulære facader, som åbner op mod de forskellige pladsdannelser omkring centeret. Interiøret i selve centret vil få et kvalitetsløft, flowet igennem centeret vil blive optimeret, og antallet af parkeringsmuligheder vil forøges.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078