23948sdkhjf

Rørløs ventilation vinder Produktprisen

Midtjyske InVentilate har netop vundet Ingeniørens Produktpris i kategorien Iværksætter for det rørløse ventilationssystem MicroVent.
- Produktet vil få en stor samfundsmæssig værdi og fortjener derfor stor kommerciel udbredelse, lød de rosende ord fra Ingeniørens dommerpanel ved prisoverrækkelsen af Ingeniørens Produktpris 2012, hvor det rørløse ventilationssystem, MicroVent, vandt i kategorien Iværksætter.

Produktprisen 2012 foregik i år i Nokias gamle bygninger i Sydhavnen i samarbejde med Aalborg Universitet, hvis københavner-afdeling nu har adresse i bygningerne. I alt blev der uddelt ni priser inden for ni forskellige kategorier. I kategorien Iværksætter var der nomineret otte produkter, der alle var solide kandidater til at vinde prisen.

Når InVentilate vandt med produktet MicroVent, var det ifølge formand for dommerkomiteen, Hanne Christensen, fordi MicroVent slår flere fluer med ét smæk modsat de øvrige kandidater:

- Valget faldt på MicroVent, fordi produktet løser flere problemer på én gang i den ældre bygningsmasse. Med MicroVent får vi en kombineret løsning, hvor brugerne ikke alene får store energibesparelser, de får også et bedre indeklima i dagligdagen. En sådan kombination bør give stor kommerciel udbredelse, og derfor vinder InVentilate prisen for MicroVent.

Glæde svær at skjule
Hos Morten Lundehøj, der er administrerende direktør og partner i InVentilate, var glæden over prisen stor:

- Produkt-prisen i kategorien Iværksætter betyder noget helt særligt for os, fordi prisen repræsenterer en anerkendelse fra den etablerede ingeniørbranche i Danmark, siger han og fortsætter:

- Det har stor værdi for vores produktudvikling, at netop ingeniørerne påskønner nye veje til energioptimering i byggeriet, som fx vores mikroventilationsprodukt, der bruger under en femtedel i el i forhold til traditionelle systemer. I det hele taget har vi oplevet stor opbakning og interesse fra kunder, investorer og lokale erhvervskræfter, uden hvilke vi som iværksættere ikke ville have været dér, hvor vi er i dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094