23948sdkhjf

Rejsegilde på Rebildporten

Betonelementer og træværk på det nye formidlingscenter Rebildporten – Rold Skov og Rebild Bakker, er på plads, hvorfor der nu har været afholdt rejsegilde.
35 personer var mødt op ved indgangen til Rebild Bakker. Deriblandt naturligvis håndværkere, arkitekt og bygherre, men også flere andre interessenter var mødt frem. Borgmester i Rebild Kommune, Anny Winther var også blandt de fremmødte og hun gav byggeriet et par ord med på vejen.

Rebildporten skal, når byggeriet står færdigt i maj 2013,fungere som samlingspunkt, informationscenter og arkitektonisk vartegn for de mange mennesker, som hvert år besøger Rebild Bakker og Rold Skov. Ved at åbne op for området skal den gøre det lettere at skræddersy oplevelser, som passer den enkelte besøgende – til gavn for turister og lokale borgere, men også til glæde for turisterhvervet.

Samler flere funktioner
Rebild Turistbureau får til huse i bygningen og forhåbningen er, at både Rold Skov Natur- og Kulturcenter og Rebildselskabet også vil kunne se en fordel i at få adresse ved indgangen til Rebild Bakker.

Det samlede budget for infoportalen er på 17,515 mio. kr. Heraf bidrager Realdania med 8 mio. kr., Rebild Kommune med 6 mio. kr. og Det Obelske Familiefond med 3,515 mio. kr.

Den nordjyske totalentreprenør HP Byg står sammen med arkitektfirmaet Cebra, Viggo Madsen A/S og formidler Elisabeth Topsøe for byggeriet af den nye Infoportal.

Læs mere: HP Byg vinder projekt i Rebild .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109