23948sdkhjf

Direktørskifte i Gaia Solar

Administrerende direktør i Gaiar Solar, Michael Stadi, har torsdag fratrådt sin stilling. Henrik Kryger er tiltrådt som midlertidig administrerende direktør.
Gaia Solar oplyser på sin hjemmeside at virksomhedens administrerende direktør gennem de seneste fire år, Michael Stadi, torsdag har fratrådt sin stilling i solcellefirmaet.

- Gaia Solar A/S' bestyrelse vil gerne hermed udtrykke sin anerkendelse for den store indsats, som Michael Stadi har ydet i forbindelse med selskabets udvikling de seneste 4 år, skriver bestyrelsen på hjemmesiden.

Ifølge Gaia Solar sker direktørskiftet ”som et led i en revurdering af selskabets overordnede strategi.” Hvad der mere præcist ligger i de ord, kommer Gaia Solar ikke nærmere ind på, men skriver på hjemmesiden, at parterne har aftalt ikke at kommentere direktørskiftet yderligere.

- Henrik Kryger er tiltrådt som midlertidig administrerende direktør for Gaia Solar. Bestyrelsen har samtidigt igangsat en søgeproces efter den permanente administrerende direktør, der sammen med bestyrelsen skal sikre selskabets fortsatte udvikling, skriver bestyrelsesformand Alaa Barky.

Bestyrelsen forventer, at stillingen vil være besat inden udgangen af 2012.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097