23948sdkhjf

BM Byggeindustri afleverer 1. etape i Frederikshavn

29 præfabrikerede 2020-boliger er netop taget i brug hos Boligforeningen Vesterport. BM Byggeindustri er totalentreprenør og tager nu hul på 2. etape med yderligere 84 boliger.
Sammen med Prisme Arkitekter, Moe & Brødsgaard og Lumo Arkitekter vandt BM Byggeindustri i 2010 totalentreprisen på 113 boliger i Frederikshavn for Boligforeningen Vesterport.

Projektet, der har en samlet entreprisesum på mere end 100 mio. kr., nåede for nylig en milepæl, da 1. etape med 29 plejeboliger og tilhørende servicecenter blev afleveret. BM Byggeindustri tager nu hul på 2. etape med 84 familieboliger, der, i lighed med plejeboligerne, er fremstillet som præfabrikerede enheder på BM’s fabrik i Hobro.

- Det er et meget spændende projekt, som var vores til dato største opgave, da vi vandt den i 2010. Bygherren har ønsket at opføre et markant byggeri, som lever op til fremtidens energikrav, så det er blandt de første præfabrikerede boligbyggerier, der opføres efter lavenergiklasse 2020 med alt, hvad dertil hører af skærpede krav til energiforbrug, tæthed osv., fortæller salgschef Mogens L. Madsen til Building Supply.

Samlet set skal byggeriet overholde lavenergiklasse 2015 ved passive tiltag og 2020 ved implementering af solceller (svarende til cirka 17,5 m² pr. bolig). Der er arbejdet med to typer af solceller i projektet; den ene integreres i tagpapindækningen, mens den anden type består af paneler.

De 84 boliger i etape 2 forventes afleveret til Boligforeningen Vesterport ultimo 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109