23948sdkhjf

Balslev opruster i det midtjyske

Afdelingen i Viborg suppleres af et nyt kontor i Herning, hvor Balslev Rådgivende Ingeniører ser gode vækstmuligheder.
I bestræbelserne på at indfri et strategisk mål om vækst i Vestdanmark har Balslev Rådgivende Ingeniører slået dørene op for et nyt kontor i Innovatorium Herning.

Virksomheden har i mange år haft en afdeling i Viborg, og det nye kontor i Herning er et rigtig godt supplement til fremover at være bredere repræsenteret i Jylland, vurderer afdelingslederen i Viborg, salgschef Lars Holmegaard, som også kommer til at stå i spidsen for Herning-kontoret.

- Herning og Ikast/Brande er et vækstområde, hvor der i de kommende år vil ske meget, og det er væsentlig for Balslev at være til stede i lokalområdet, så vi løbende kan samarbejde og have en tæt dialog med kunder og bygherrer. Vi ser mange interessante projekter inden for Balslevs fokusområder, som er sundheds- og energiområdet, og derudover har vi inhouse alle de traditionelle ingeniørkompetencer, som også efterspørges i byggeriprojekter, siger han.

Kontoret er åbnet den 26. november, og Balslev er herefter repræsenteret med afdelinger i Glostrup, Kalundborg, Odense, Viborg – og altså Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109