23948sdkhjf

Confac ekspanderer i øst og vest

Nye salgskontorer i Esbjerg og Roskilde skal bidrage til fortsat vækst hos betonelementproducenten, der for alvor ser ud til at have lagt krisen bag sig.
I 2010/11 vendte Confac flere års underskud til overskud, og fremgangen fortsatte ind i det netop afsluttede 2011/12, hvor omsætningen rundede 100 mio. kr. Det er en fordobling i forhold til 2008/09, og virksomheden oplever markant stigende efterspørgsel fra alle dele af landet.

Den positive udvikling skal videreføres, og derfor etablerer Confac nye service- og salgscentre i Roskilde og Esbjerg. Det skriver Licitationen.

- Esbjerg og Roskilde er, både når det gælder offentligt og privat byggeri, inde i en stærk udvikling med en stribe store projekter i støbeskeen. Den udvikling vil vi gerne tage mere aktivt del i, - Intet kan erstatte den direkte personlige kontakt, som bygger på dybtgående viden om lokale og regionale aktørers byggeplaner. Man må være til rådighed lokalt, hvis man vil være med, siger administrerende direktør Erling Holm til avisen.

Som led i satsningen har Confac ansat Kenneth Aagaard som salgschef med overordnet ansvar for salg af betonelementer i Østdanmark.

Confac A/S beskæftiger 50 medarbejdere på sin fabrik i Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.203