23948sdkhjf

Vinder afsløres i Projekt Skole i Bymidten

Hvilket af de fem konkurrerende arkitektteams forslag, som vinder projekt Skole i Bymidte, afsløres i dag den 27. november kl. 15.
Helsingør Kommune er nu et vigtigt skridt videre i projekt Skole i Bymidten. Fem arkitektteams har deltaget i en projektkonkurrence, og de har nu afleveret deres bud på, hvordan den nye skole skal se ud. Siden sommer har de fem teams arbejdet på forslag til, hvordan en ny og moderne skole, skal være.

Der er blevet afleveret fem flotte forslag, og der er nu fundet en vinder af konkurrencen. Afsløringen af vinderprojektet sker tirsdag den 27. november 2012 klokken 15.00 til 16.30 i Perssons Palæ (bygning 7) på Helsingør Skole, afdeling Byskolen.

Borgmester Johannes Hecht-Nielsen vil afsløre, hvilket team der har vundet arkitektkonkurrencen, og der vil være mulighed for at se nærmere på alle fem forslag.

En skole for alle
Skolen i Bymidten skal ikke kun være en skole for lærere og elever. Det skal være en skole for borgerne. Der skal være musikskole, fritidsklub, SFO og multihal. Skolen skal være et sted, som kan bruges af foreninger, borgere, sportsfolk og andre interesserede, når skoledagen er forbi. Derfor er alle også velkomne til at komme og overvære afsløringen af vinderprojektet.

Fra den 28. november og cirka fire uger frem vil man kunne se udvalgte dele af de fem projektforslag på Kulturværftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125