23948sdkhjf

113 AlmenBolig+-boliger godt fra start

Byggeriet af 113 energivenlige familieboliger på Østerbro i København, der har Domea København som bygherre, har netop fejret rejsegilde.
Et festtelt placeret ved indganen til bebyggelsen Ragnhildgade var samlingspunktet, da der blev fejret rejsegilde på byggeriet. Det skriver Domea.dk.

Rosende ord til de nybyggede længer af sorte 2-
Fakta
Bygherre: Domea
Byggeforretningsfører: KAB
Bygherrerådgiver: Dominia
Hovedentreprenør: Scandibyg
Arkitekt: ONV Arkitekter
Ingeniør: Bascon
Energikonsulent: Ellehauge & Kildemoes
og 3-etagers rækkehuse var der blandt andet fra Københavns Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal (SF), der roser byggeriet og de mange flotte fornyelser, der sker i området som helhed.

- De boliger, der har rejsegilde her i dag, bliver nogle virkelig gode familieboliger. Så gode, at jeg faktisk selv har skrevet mig på ventelisten! sagde Ayer Baykal, ifølge Domea.dk, og opfordrer samtidig til mere byggeri af samme høje kvalitet.

Høj kvalitet har bebyggelsen da også. De nye rækkehuse er AlmenBolig+-boliger. AlmenBolig+-princippet betyder bl.a., at boligerne er lavenergiboliger i Energiklasse 1. Konceptet indebærer også at beboerne selv skal tage medansvar for driften mod til gengæld at billig husleje og lave udgifter til el og varme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093