23948sdkhjf

Travlhed hos specialist i præfabrikeret modulbyggeri

Jytas arbejder med ordrer på mandskabsfaciliteter til Frederiksberg Kommune, kontorbyggeri til Biogen Idec og et laboratorium til Afatek.
Jytas i Galten, som har specialiseret sig i præfabrikeret modulbyggeri, arbejder på tre opgaver, der alle skal være færdige til marts 2013. Det oplyser Jytas på sin hjemmeside.

For Frederiksberg Kommunes FK Ejendom opføres to bygninger. Et nyt fælleshus med køkken til Finsens Have-kvarteret på 262 m2 samt mandskabsfaciliteter med omklædning og bad til Frederiksberg Gartner og Vejservice på 82 m2. Byggeriet etableres med ensidig taghældning med grønt tag.

Fælleshuset i Finsens Have er led i en helhedsorienteret byfornyelse i området.

Kontor i laboratorium i to plan
Hos biotekvirksomheden Biogen Idec i Hillerød gælder det et kontorbyggeri bestående af 22 stk. System 2010-moduler på 1.228 m2 i to plan.

Byggeriet indeholder kontorer, mødelokaler, køkken og toiletter. For at opnå et sundt indeklima med et optimalt luftskifte monteres der central ventilationsanlæg på taget.

Endeligt har Jytas et projekt ved virksomheden Afatek i København. Projektet består af tre stk. System 2010-moduler på i alt 165 m2 i to plan. Byggeriet indeholder laboratorie, mødelokale, omklædning og frokoststue med køkken. Der etableres en stor tagterrasse på 50 m2 i forbindelse med mødelokalet på 1. sal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093