23948sdkhjf

Støbning fortsætter trods vintervejret

Vejdirektoratets entreprenører arbejder ufortrødent med at bygge Skovvejen om til motorvej vejret til trods.
Inden længe går de i gang med at støbe den anden af to nye broer, der skal føre Roskildevej over Skovvejen.

De seneste par måneder har de bygget en støbeform, og nu mangler så selve støbningen. Projektleder Jette Buch-Hansen fortæller, at det ventes at ske den 18. december.

- Støbningen af broen er endnu en milepæl i vores arbejde med at få skabt en ny motorvejsstrækning på Skovvejen. Når broen er støbt kan vi komme i gang med at forbinde den til Roskildevej og gøre den klar til brug for bilisterne, siger Jette Buch-Hansen.

Hun forventer, at de første bilister kan køre ud på den i april 2013. Indtil da må bilisterne nøjes med at bruge den første af de nye broer for at krydse Skovvejen.

Usikkerhed om åbning
Brobyggeriet er blot en af mange aktiviteter i krydsningen mellem Skovvejen og Roskildevej. Entreprenørerne bygger også på et helt nyt rampeanlæg med tilslutning til motorvejen. Dertil kommer at Hjortholmvej syd for Skovvejen har fået et nyt forløb. Rundkørslen Hjortholmvej/Skovvejen lukkes nemlig til foråret.

- Vi er færdige med at lægge asfalt på den nye del af Hjortholmvej, og striberne lægger vi til foråret. Det er svært at sige præcis hvornår vi lukker op for trafik på vejen, men det vil ske samtidig med at rundkørslen Hjortholmvej/Skovvejen bliver lukket, siger Jette Buch-Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078