23948sdkhjf

Kastrup A/S lander stort renoveringsprojekt

Stor ordre til renoveringsprojekt hos Himmerland Boligforening i det østlige Aalborg, er en realitet. Kastrup landende ordren gennem byggefirmaet BM Byggeindustri.
Kastrup A/S, som har tre vestjyske vinduesfabrikker, har netop landet en stor ordre på renovering af to af Himmerland Boligforenings store afdelinger i Aalborg Øst gennem fagentreprenøren BM Byggeindustri.

Ordren skal produceres fra medio december og tre år frem på Kastrups fabrik for træ-alu vinduer og døre i Skive. Der skal i alt produceres 3.000 vindues- og dørelementer til projektet.

- Det var især den seriøse måde, Kastrup A/S gik til opgaven på, der imponerede os. Det er enormt vigtigt for os, som fagentreprenør, at føle os trygge ved vores samarbejdspartner. En tryghed der opstår når ens leverandør er indstillet på at lave et godt stykke forarbejde for at bevise deres værd. Og det lykkedes for Kastrup A/S, siger Thorkil Frederiksen fra BM Byggeindustri.

Ordren er med til, at lægge en god bund på fabrikken, som i forvejen har en fornuftig ordrebeholdning. Kastrup A/S landende ordren på baggrund af en tidligere opgave til BM Byggeindustri:

- Jeg havde i forvejen et godt samarbejde med Kastrup om en anden opgave, derfor var det oplagt, at gennemgå vore muligheder for at få leveret vinduer og døre fra netop Kastrup. Efter flere gennemgange af projektet, tilpasninger og virksomhedsbesøg endte Kastrup så med at få opgaven. Hovedsageligt fordi de viste vilje, seriøsitet og omkostningsbevidsthed, samtidig med at de har et godt produkt, siger Thorkild fra BM Byggeindustri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109