23948sdkhjf

Ny spydspids hos Bascon i Aarhus

Sune Birk Kerndrup er ansat som ny afdelingsleder for Bascons ingeniørafdeling i Aarhus. Det sker i bestræbelserne på at styrke området for strategisk bygherrerådgivning.
Sune Birk Kerndrup er 39 år og kommer fra en stilling som projektchef og sektionsleder i Cowi. Her har han blandt andet været projekt- og projekteringsleder på Vestas’ nye hovedkvarter i Skejby og ansvarlig bygherrerådgiver på boligbyggeriet Isbjerget på Aarhus Havn.

- Det er en stor gevinst, at vi har fået Sune med på holdet i Aarhus. Hans erfaring og helhedsorienterede tilgang til bygherrerådgivning er helt i tråd med den vej, vi gerne vil gå i Bascon, siger direktør for Bascon i Aarhus, Michael Sloth, ifølge virksomhedens hjemmeside.

Sune Birk Kerndrup er uddannet diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og HD i Organisation og ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Før ansættelsen i Cowi var han sektionschef hos Skanska Danmark i Aarhus, og Bascons nye afdelingsleder er således en herre med stor erfaring inden for personale- og projektledelse.

- Jeg ser frem til at være med til at indfri Bascons strategi om at være bygherrens højre hånd i hele processen fra idé til færdigt byggeri. Jeg har altid arbejdet helhedsorienteret, og Bascon er en af landets førende rådgivere, når det handler om at skabe synergi mellem fagdiscipliner som projektering, æstetik, bygherrerådgivning, byudvikling og økonomi, siger Sune Kerndrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094