23948sdkhjf

Fredet Københavner-ejendom renoveres

Artha Ejendomme A/S har købt ejendommen Sølvgården i København. Ejendommen står nu overfor en grundig renovering.
Den fredede Sølvgården på Sølvgade 38 i Københavner nabo til DSB´s gamle hovedkvarter og ligger lige overfor Kongens Have. Ejendommen skal nu restaureres, hvorefter bygningen vil blive lejet ud som en blanding af erhverv og bolig.

- Det er også væsentligt for os, at vi kan arbejde med de bygninger, vi køber. Sølvgården skal, som alle vores andre bygninger gennem en større renovering, som vil stå på i det meste af 2013. Det vil give os mulighed for at kunne tilbyde større værdi for lejere og eventuelle købere af ejendommens kommende ejerlejligheder. Det er dog også vigtigt for Artha Ejendomme og vores aktionærer, at vi tager hånd om en af byens spændende, historiske ejendomme, fortæller Jan Severin, bestyrelsesformand for Artha Ejendomme A/S.

Totalentreprise på ejendommen
Ejendommen, som er fra 1773, består af en iøjefaldende barokbygning på 10-fag, der ligger ud mod Sølvgade. I gården er der en række bygninger, som oprindeligt har været værksteder, butikker og pakhuse. I dag har ejendommen 13 boliger samt syv erhvervslejemål på et samlet areal af 3.445 m².

Artha Ejendomme har allieret sig med Copenhagen Property Investment ved Jesper Brunander, der står for udlejning, opsyn samt renoveringen af ejendommen.

- Det er vores byggefirma Copenhagen Property Construction der laver en totalentreprise kontrakt på ejendommen. Vi indhenter tilbud fra underentrepenøre, disse er ikke fundet endnu, oplyser Jesper Brunander, grundlægger af Copenhagen Property Investment, til Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125