23948sdkhjf

Udenlandske investorer genopliver feriecenterplaner på tidligere kaserne

Udvikler fik besked om projektet, da han var på vej til Sankt Hans bål

Planer om feriecenter og -boliger på den tidligere militærlejr Auderødlejren får nu nyt liv.

270 ferieboliger og et feriecenter er nu i støbeskeen på det nordsjællandske kaserneareal, fremgår det af profiler på LinkedIn og Facebook med relation til Nybolig Development.

Nybolig Development præsenterer sig som rådgiver og deltager i projektet med omdanne den 73 hektar og 37 bygninger store lejr til et moderne feriecenter.

Feriecentret etableres i de eksisterende bygninger og byggefelter, som i dag består af alt fra svømmehal, læsesale, ammunitionsdepoter, barakbygninger, gymnastiksale og meget mere.

Planerne for det nye feriecenter omfatter en svømmehal, biograf, restauranter og meget andet. For sportsentusiasterne er der påtænkt tennisbaner.

Udenlandske investorer

Drømme om et feriecenter på Auderødlejren har haft skiftende bagmænd de seneste år.

Udlandsdanskeren John Bengt Møllers planer faldt til jorden i sensommeren 2021 i forbindelse med en konkurs.

Området fandt ny ejer et år efter, da selskabet Copenhagen RE Investment ApS betalte 35 mio. kr. – cirka det halve af prisen i købsaftalen, John Bengt Møller indgik. Bag ejendomsselskabet står de tre erhvervsfolk John Kenneth Fraser Murray, Christopher John Charles Smith og Christopher James Dailly.

Fik besked på vej til Sankt Hans

Nu fortæller Thomas Winther, udviklingsrådgiver i Nybolig Development, til SN.dk, at de første møder mellem de udenlandske investorer og Nybolig Development fandt sted i sommeren sidste år.

– Vi har været inde i billedet siden Skt.Hans aften. Det kan jeg huske ret præcis, for jeg var på vej ned til bålet, da jeg blev ringet op af min chef og bedt deltage i et møde på et hotel dagen efter med ejerkredsen. Men der har været flere ting, der har skulle times og faldes på plads, inden vi kunne melde noget ud, siger Thomas Winther til SN.dk.

Han forventer ikke, at planerne vil kræve en ny lokalplan.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109