23948sdkhjf

Würth åbner butik nr. 22

Den 6. marts 2013 åbner Würth sin første butik i Viborg for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige.
Würth nye butik i Viborg, som får adresse på Farvervej 23, er den 22. Würth butik i Danmark.

Kunde- og butiksudviklingschef Halfdan B. Andersen, der er ansvarlig for Würths butikker i Danmark, fortæller om den nye butik:

- Takket være vores mange loyale kunder i og omkring Viborg går det rigtig godt for vores aktiviteter i det midtjyske, så vi har længe ønsket at udvide i Viborg-området. Vi er derfor rigtig glade for, at det i samarbejde med bygherren er lykkedes at skabe nogle flotte rammer for vores brede produktsortiment i Viborg.

Flere butikker på vej
Den nye butik kommer til at indeholde et bredt udvalg af bl.a. værktøj, befæstelse, kemi- og sikkerhedsprodukter. Der vil også være lejlighed for at afprøve mange af produkterne i butikken, ved både daglige besøg og kundearrangementer.

Butikken bemandes med medarbejdere, som har erfaring fra Würths øvrige butikker. og det daglige ledelsesansvar vil blive varetaget af Jesper Sønderholm Juel, som har været ansat hos Würth de seneste otte år.

Etableringen af Würth Viborg sker som et led i Würths strategi om at forny og videreudvikle sin butikskæde. Målet er, at der i 2015 skal være mindst 35 Würth butikker strategisk fordelt over hele landet. Med åbningen af butikken i Viborg er der foreløbig 22.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282