23948sdkhjf

Stor ordre til Egernsund Tegl

800.000 mursten plus overliggere skal leveres til Margretheholm i København, hvor Sjælsø opfører et større boligbyggeri med CG Jensen som entreprenør.
Egernsund Tegl fik i starten af februar måned bekræftet en ordre på 800.000 sten plus overliggere til byggeprojektet “Udsigten” på Margretheholm i København.

Her opfører Sjælsø nye boliger i syv etager inklusiv et penthouse plan, hvor lejlighederne er orienteret, så beboerne får en helt fantastisk udsigt over både Holmen, Amalienborg og resten af København.

Tegnestuen Vandkunsten står bag den designmæssige del af projektet og har ligeledes stået for helhedsplanen for området. Intentionen er at gøre Margretheholm, der huser store tekniske anlæg som Amagerforbrænding og Amagerværket, til en mere levende bydel.

Hos Egersund Tegl oplyser direktør Bjarne Sjørring, at det er en blanding af murstenene 2.7.23 Black Etna, 2.7.02 Royal Ghost samt 2.7.80 Royal Class, der skal leveres til projektet. Alle er enten blå- eller grådæmpede sten, der giver et raffineret udtryk og som spiller fint ind i områdets store kontraster mellem den tunge industri og de markante grønne områder.

For at undgå, at det store byggeri syner for tungt, har arkitekterne valgt at bløde facaden op med den grådæmpede og lysere Royal Class, således at de mørke, blådæmpede sten og de lyse, grådæmpede sten ligger skiftevis i en slags lag. Herved opnås også et mere varieret og spændende spil i den store teglflade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078