23948sdkhjf

Endnu et Aarhus-projekt til Dominus

BMS-entreprisen på Aarhus’ nye hovedbibliotek og borgerservice, det 28.000 m² store ”Dokk 1”, er gået til Dominus i Herning.
Dominus har indgået aftale med Aarhus Kommune om levering af intelligent bygningsstyring til det nye Dokk1, der kommer til at huse Aarhus’ nye hovedbibliotek og Borgerservice.

Dominus skal stå for hele BMS-entreprisen og vil de næste tre år projektere, installere og integrere bygningsautomatik og sikringsløsninger i det 28.000 m² store byggeri. BMS-løsningen omfatter alt fra styring af lys, varme og ventilation til adgangskontrol og tyverisikringsanlæg i både biblioteksdelen og den del af bygningen, der skal være Borgerservice.

Baner vej for nyansættelser
Dominus vandt sidste år entrepriser på et andet stort Aarhus-projekt, Navitas Park, der er byens kommende Ingeniør- og Maskinmesterskole. Virksomheden har her til opgave at sikre den totale integration af varme- ventilations-, og køleanlæg samt rumstyringer.

Med Dokk 1-projektet sætter virksomheden yderligere aftryk på byudviklingen i Aarhus, og administrerende direktør Toke Juul kan desuden glæde sig over, at projektet er med til at sikre nye arbejdspladser:

- Det er fantastisk spændende og udviklende for vores medarbejdere at få mulighed for at være med i endnu et ambitiøst byggeprojekt på havnefronten i Aarhus, og ikke mindst betyder aftalen, at vi ansætter yderligere tre medarbejdere, som skal være med til at fortsætte vores gode udvikling, siger han.

Som samarbejdspartner og underentreprenør har Dominus indgået aftale med installationsfirmaet Lindpro om udførelse af elinstallationsarbejder og sikringsydelser
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125