23948sdkhjf

Det sker: Erhvervsmesse i Forum Horsens

Onsdag den 13. marts inviterer AC Horsens og BusinessHorsens endnu engang det østjyske erhvervsliv til årets erhvervsmesse i Forum Horsens.
Her kan især de lokale virksomheder møde hinanden og styrke samarbejder på kryds og tværs - og samtidig giver messen både deltagere og gæster mulighed for at skabe nye relationer og samarbejdspartnere.

Erhvervsmessen har været en stor succes i de foregående år; med over 100 udstillere sidste år og et stort antal besøgende sprængte messen alle rammer. I år håber man på endnu flere deltagere - både besøgende og udstillere, så der skabes endnu større grobund for den tætte dialog med nye kunder og forretningsforbindelser, fornyet inspiration, stærkere netværk og grobund for fremtidige samarbejder.

- I gennem de sidste fem år har AC Horsens arrangeret erhvervsmesse for sponsorerne. Siden starten i 2009 er konceptet blevet udviklet og der er kommet flere og flere deltagere. Efter det nye samarbejde med BuisnessHorsens er endnu flere brancher repræsenteret, så der er rig mulighed for at komme hele vejen rundt om en virksomheds behov for ydelser og produkter – både for de besøgende og for messedeltagerne, fortæller Annette Schoelzer, salg- og marketingkoordinator hos AC Horsens.

Inden messen afholdes offentliggører AC Horsens udstillerlisten på achorsens.dk samt businesshorsens.dk.

Et oplagt sted at netværke
- Det er gået op for de lokale virksomheder i Horsens, at messen er en enestående mulighed for at netværke på tværs af brancher. Folk kommer for at møde potentielle kunder og samarbejdspartnere og for at få ny inspiration – og der er jo gratis adgang for alle besøgende, fortæller Villy Truelsen fra BusinessHorsens.

Alle er velkomne til erhvervsmessen, og virksomheder kan vælge at deltage med en stand eller blot komme som gæst.

Om messen
Messen finder sted onsdag den 13. marts kl. 14.00 - 18.00 i Forum Horsens.

Program:
Kl. 10:00 Forum Horsens åbner for opstilling
Kl. 14:00 Messen åbner for gæster
Kl. 18:00 Messen lukker
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125