23948sdkhjf

Nyt om navne: Force opruster i Esbjerg

Det sydjyske erhvervsliv skal have meget bedre besked om Force Technologys mange kompetencer. Derfor opruster man med en ny salgschef.
Force Technology anvendes i stort omfang ved dokumentation af tekniske standarder, altså som kvalitetsstempel i det sydjyske erhvervsliv. Men der er fortsat mange virksomheder i området, der ikke har kendskab til Forces meget brede vifte af kompetencer.

Koncernen har derfor besluttet at opruste afdelingen på Østre Gjesingvej i Esbjerg, og der er ansat en salgschef til at styrke salgsindsatsen over for kunder, men i ligeså høj grad også til at forstærke relationerne til Forces nuværende kunder.

Naturligt fokus på vækstområde
Den nye salgschef er 53-årige Liza Korfitz Brinch, der i løbet af karrieren har rundet stillinger som projektleder hos Globe Reklame, uddannelseskonsulent hos Dansk Arbejdsgiverforening og senest som marketings- og informationschef på EUC Vest. Hun har desuden bestridt en stribe bestyrelsesposter inden for sydvestjyske erhvervsforeninger og under Danske Erhvervsskoler.

- Når en virksomhed som Force favner så bredt inden for inspektion, certificering og svejseteknik, har vi et helt naturligt fokus på et vækstområde som eksempelvis Esbjerg og omegn. Der er et konstant stigende krav til både sikkerhed og dokumentation for kvalitet inden for blandt andet offshore og byggeri, og vi ønsker med ansættelsen af en salgschef til Esbjerg-afdelingen at udvide vor kontaktflade til regionens erhvervsliv, siger afdelingschef i Force Technology, Søren Gothild Hansen, der har ansvar for koncernens opgaver inden for kontrol af trykbærende udstyr og elevatorer.

Force Tecnology vurderer, at der ikke mindst inden for både dette område og det svejsetekniske, samt certificering i EN 1090/ISO 3834 findes et stort potentiale i offshorebranchen og inden for sydvestjysk industri og byggeri i det sydvestjyske.

Skal udbrede kendskab til fyraftensmøder
Der kommer konstant nye lovkrav til kontrol og eftersyn af industrielle anlæg samt stålkonstruktioner, de såkaldte ISO 3834-kvalitetskrav til smeltesvejsning af metalliske materialer, og ligeledes er der overalt et øget krav til dokumentation og garanti på industrielle anlæg og udstyr.

- Force Technology har stor succes med sine fyraftensmøder, hvor erhvervslivet får kort og præcis information om alle disse nye krav samt klar besked på, hvordan de praktisk og dokumentationsmæssigt skal forholde sig til de nye vilkår. Det er blandt meget andet disse fyraftenskurser, som Liza K. Brinch skal udbrede kendskabet til, og det har hun med sit netværk og erfaring inden for kursussektoren alle forudsætninger for at gøre, vurderer Søren Gothild Hansen.

Force Technology har hovedkvarter i Brøndby samt afdelinger i ni andre danske byer, herunder Esbjerg, Koncernen, der har mere end 70 års erfaring inden for udvikling og anvendelse af viden og teknologi, er endvidere repræsenteret i Norge, Sverige, Rusland, USA, Kina og Singapore.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.253