23948sdkhjf

JCN overvejer ny afdeling i Østjylland

Et stigende antal opgaver i Aarhus-området kan få entreprenøren til at supplere afdelingen i Vejle med endnu en afdeling i det østjyske.
JCN A/S har netop føjet endnu et projekt i Aarhus til CV’et. Det skete fredag, da Herning-firmaet indgik aftale med FO Aarhus om et nyt undervisningsbyggeri i Frederiksgade. Her skal en eksisterende ejendom erstattes af et fem etagers nybyggeri.

JCN, der netop har fejret sit 70 års jubilæum, opfører i øjeblikket 87 lejligheder for PKA Pension på Olof Palmes Allé i Skejby, og det stigende aktivitetsniveau i landets næststørste by betyder, at JCN overvejer at styrke tilstedeværelsen i det østjyske:

- Med det aktuelle projekt for FO-Aarhus er vi nu et skridt nærmere at åbne en ekstra afdeling i Østjylland udover den eksisterende i Vejle, siger Lars P. Adamsen, der er regionschef for firmaets aktiviteter i Østjylland.

Spændende og kompliceret
Opgaven for FO-Aarhus går ud på at erstatte en eksisterende bygning i gården bag Frederiksgade 78 med en ny fem etagers bygning med i alt ni undervisningslokaler, kantineområde samt kreativt værksted. Den nye bygning kommer til at fremstå med overflader af galvaniserede stålplader med klare markeringer af forskudte vinduesbånd.

Lars P. Adamsen fortæller, at bygningen opføres efter de nyeste krav til såvel indeklima som energiforbrug. Brugerne kan dermed se frem til at få erstattet de gamle og utidssvarende lokaler med nye lyse og venlige lokaler, hvor der er taget store hensyn til såvel indeklima som akustikforhold.

Opgaven er langt fra JCN’s første i det centrale Aarhus. For et par år siden gennemførte firmaet således en større ombygning og renovering på Kystvejen, der i dag huser BDO Scanrevision, ligesom man sidste år løste en opgave med 12 lejligheder i Gulsmedegade.

- Vi er glade for at kunne indgå kontrakt på denne opgave. Det er en spændende opgave, der kompliceres af nogle meget vanskelige tilkørselsfold. Vi skal således have alle materialer og komponenter hejst ind fra henholdsvis Christiansgade og Vester Allé, der som bekendt er meget trafikeret, siger Lars P. Adamsen.

Byggeriet er tegnet af Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen, der har arbejdet med projektet siden efteråret 2011. Lokalerne ventes klar til brug om et års tid.
Læs mere om: JCN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141