23948sdkhjf

DVA styrker forretningen gennem opkøb

Værktøjsproducenten Sprehn bliver nu en del af DVA, som dermed styrker sin position inden for værktøj til murerbranchen.
Med virkning fra den 1. marts 2013 har DVA – Dansk Værktøjs Agentur – overtaget samtlige aktiviteter i Sprehn A/S, der fortsætter som et selvstændigt brand under DVA.

DVA sælger allerede i dag en del produkter til murer- og entreprenørbranchen via et landsdækkende forhandlernet. Med købet af Sprehn sikrer virksomheden sig et meget eftertragtet produktsortiment og bliver dermed en mere dækkende leverandør på markedet:

- Vi investerer i Sprehn, fordi det er et sortiment, som passer perfekt til DVAs øvrige program af kvalitetsprodukter. Dernæst for at blive en endnu mere eftertragtet leverandør med en større produktpalet, siger Leif Christensen fra DVA til Building Supply.

Sprehn har rødder tilbage til 1893, hvor virksomheden begyndte at producere værktøj til murer- og entreprenørbranchen. Sprehn var i tre generationer et familiefortagende, men efter Charles Sprehns bortgang blev virksomheden solgt til anden side. I dag producerer Sprehn ikke selv sine produkter men køber hos faste underleverandører. Der er dog stadig et lille værksted til forefaldende småopgaver.

Leif Christensen oplyser, at Sprehns eksisterende sælger følger med over til DVA på Marielundvej i Herlev, hvor man fremadrettet vil beskæftige 10 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093