23948sdkhjf

Krone Vinduer opruster efter nyt overskud

Den nordjyske vinduesproducent har netop udvidet medarbejderstaben og er i fuld færd med at øge produktions- og lagerområdet i Vrå.
Der er fremgang på flere parametre hos Krone Vinduer A/S, som netop har offentliggjort virksomhedens årsrapport for 2012.

Med et overskud på 2,8 mio. kr. efter skat var den nordjyske vinduesproducent tæt på at tangere sidste års indtjeningsrekord på 3 mio. kr., men det er ikke kun i regnskabsbøgerne, Krone Vinduer kan melde om vækst.

- Vi har netop ansat en sælger på fuld tid i Norge, hvor vi også satser på at åbne udstillingslokaler i Oslo-området inden så længe. Herhjemme har vi ansat tre eksterne sælgere til at dække henholdsvis Midtjylland og Sydjylland samt at have ansvar for Ecliptica, siger direktør Kaj Bundgaard til Building Supply med henvisning til det danskudviklede komposit-vindue, som Krone Vinduer opkøbte 1. februar i år.

Overskud investeres i virksomheden
Med oprustningen er Krone Vinduer oppe på 85 ansatte i virksomheden, som i disse dage arbejder på at udvide produktions- og lagerområdet med cirka 1.000 kvadratmeter, så man i alt når op på 8.000 kvadratmeter på hjemmebanen i Vrå.

Samtidig er Krone Vinduer i gang med at indkøre en ny og automatisk save- og fræsemaskine til forarbejdning af aluprofiler, som skal gøre det lettere at følge med efterspørgslen og samtidig være medvirkende til at holde lønningsomkostningerne nede.

- De seneste års overskud har givet os muligheden for at investere, og det ønsker vi at blive ved med. Vi har det sådan, at de penge, vi tjener i virksomheden, skal geninvesteres i virksomheden, siger Kaj Bundgaard.

Ordren bliver til standard
Krone Vinduer har blandt andet leveret vinduer til store projekter som Udbetaling Danmark i Holstebro og KAB i Herlev samt Sydhavnsskolen i København, hvoraf sidstnævnte blev en dobbeltopgave, da skolen i november sidste år brændte.

For tiden er Krone Vinduer i færd med at levere vinduer til DTU, og Kaj Bundgaard mener, at virksomhedens fleksible tilgang til opgaverne er en af grundpillerne i de seneste års fremgang.

- Vi gør vores produktion så fleksibel, at vi kan efterleve de krav, kunderne har, i stedet for at køre efter egne standarder. På de store projekter, er der tale om arkitekttegnede vinduer, som vi er i stand til at levere. Man kan sige, at når det er større ordrer, så bliver ordren vores standard. Så fleksibilitet har helt klart været nøglen for os, lyder Kaj Bundgaard forklaring på de seneste års flotte resultater.

For indeværende regnskabsår forventer Krone Vinduer et resultat, der ligger højere end niveauet i 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094