23948sdkhjf

VVS-firmaer deler stor målerudskiftning

Kvong Smede- og Maskinforretning A/S og E. Skov Jørgensen A/S har vundet opgaven med at udskifte 9.500 gamle vandmålere med nye, intelligente udgaver for Varde Forsyning.
Samtlige kunder ved Varde Forsyning får nu udskiftet deres gamle, og i mange tilfælde udtjente, vandmålere. Det skriver ugeavisen.dk.

Udskiftningsopgaven har været i udbud, og vinderne er fundet. Det bliver Kvong Smede- og Maskinforretning A/S og E. Skov Jørgensen A/S, som skal stå for målerudskiftningen i henholdsvis den nordlige del af Varde Forsynings område og resten af området.

Flere muligheder på sigt
De nye intelligente vandmålere skal give et bedre overblik over forbruget samt spare kunderne for selv at aflæse deres forbrug. Dermed spare forsyningsselskabet administration og får samtidig bedre kontrol med ledningsnettet. Ligeledes er målerne udstyret med lækagealarmer, som alarmerer om f.eks. rørsprængninger.

- På længere sigt vil vi forbinde måleren med en sms-ordning, så vi automatisk kan sende kunden en besked om, at der kan være problemer med forbruget inden der sker større skader, siger Keld Jensen, der dog ikke kan love, hvornår det bliver, forklarer Keld Jensen, VVS-tekniker ved Varde Forsyning, til ugeavisen.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093