23948sdkhjf

Det sker: Bygge- og boligmesse i Middelfart

Stor inspirationsmesse om boligprojekter ude og hos Byggecentrum den 23. – 24. marts, hvor Middelfart Kommune og Grøn Erhvervsvækst samme weekend afholder Energimesse 2013.
Middelfart Kommune og Grøn Erhvervsvækst har valgt lægge Energimesse 2013 hos Byggecentrum i weekenden 23.-24 marts, hvor der samtidig afholdes bygge- og boligmesse. Derfor vil der være et helt særligt fokus på energiløsninger og på energirenoveringer i boligen.

Besøgende kan bestille et gratis energitjek af deres egen bolig hos de medvirkende Energihåndværkere:

- Det er en klar vitaminindsprøjtning til Byg Om og Forny, at en del af udstillingsarealet er reserveret til Energimesse 2013. Vi er meget glade for at huse Energimesse 2013, og det giver jo alt andet lige vores besøgende endnu bedre grund til at lægge vejen forbi, siger Jan Røgind Jørgensen, direktør for Byggecentrums aktiviteter i Middelfart.

BoligJobOrdningen genopstår
Regeringen har besluttet at lade BoligJobOrdningen genopstå med et særligt kapitel om Grøn Bolig. Det kan være det, der skal til, for at boligejerne tager beslutningen om at renovere boligen eller få lavet energibesparende eller grønne forbedringer:

- Når vi holder Byg Om og Forny sammen med Energimesse 2013, er der noget at hente for alle typer boligprojekter, lover direktør Jan Røgind Jørgensen.

På messen kan man bl.a. få et par gode, professionelle råd – helt kvit og frit - fra en arkitekt eller en havearkitekt i ByggeRåd og fra de specialuddannede Energihåndværkere, som er tilknyttet Grøn Erhvervsvækst.konkret tilbud med sig hjem, hvis man ikke selv magter den manuelle del af arbejdet, siger Jan Røgind Jørgensen.

Byggecentrums messe er åben den 23. og 24. marts.

Byg Om og Forny afholdes i weekenden den 28. – 29. september 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11