23948sdkhjf

Nærmere kollegietårn i Odense

By- og Kulturudvalget i Odense sætter gang i planlægningen for opførelse af et kollegietårn i 14 etager i den nye bydel på Campusområdet i Odense ved fremstille forslag til ændring af kommuneplan i høring.
A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal har præsenteret et projektforslag om opførelse af et kollegietårn på 14 etager i den nye bydel på Campusområdet i Odense.

Placeringen på hjørnet af Campusvej og Moseskovvej samt bygningshøjden kræver dog en ændring i kommuneplanen, da den i dag kun tillader et tårn på 12 etager.

By- og Kulturudvalget i Odense har derfor indstillet, at der igangsættes en høring i to uger forud for planlægningen for opførelse af kollegietårnet.

Arkitektfirmaet C.F. Møller skal tegne kollegiet, der vil bestå af tre forbundne tårne med 250 moderne kollegieboliger, fremgår det af en pressemeddelelse fra SDU. I forbindelsen mellem de tre tårne skabes der på hver etage fælleszoner, og den øverste etage – med en formidabel udsigt – bliver forbeholdt fællesaktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096