23948sdkhjf

Rejsegilde på 3.500 m² SOSU-skole i Holbæk

Med taler fra bl.a. Dahl Entreprise A/S blev der d. 13. marts afholdt rejsegilde på SOSU Sjællands nye skole i Holbæk.
Den 13. marts 2013 var der rejsegilde på byggeriet af SOSU Sjællands nye skole i Holbæk - Slotshaven 3. Alt går helt efter planen, og rejsegildet markere således et skridt på vejen mod nye og moderne faciliteter til SOSU-eleverne i Holbæk, som rykker ind til skolestart i august 2013.

Den nye SOSU skole i Holbæk bliver på ca. 3.500 m² og der er først og fremmest lagt vægt på et godt indlæringsmiljø, som fokuserer på fleksible rum med stor vægt på synlighed og fælles ejerskab til de fælles faciliteter.

Holder planen trods kulden
Alle talere benyttede også lejligheden til at rose arbejdet. Og takke for det gode samarbejde på tværs af håndværkere, SOSU skolen, arkitekter, bygherre, entreprenør og kommune.

Vicedirektør fra SOSU Sjælland, Anders Sevelsted, roste også projektet og arrangementet. Det var første gang, han havde holdt en tale med iskolde fingre. Gildet var ellers blevet udskudt fra en tidligere dato - netop for ikke at skulle stå i sne og kulde. Men sådan er vejret så uforudsigeligt. Det lovede Jan Langkjær fra Dahl Entreprise dog, at projektets tidsplan ikke er. Skolen åbner dørene som planlagt i august. Med varme og masser af elever og medarbejdere.

Den nye skole, der er tegnet af Mangor & Nagel med Orbicon som ingeniør, bliver på ca. 3.480 m². Det er M. Goldschmidt-koncernen, som har indgået lejeaftale med SOSU Sjælland om opførelsen af den nye SOSU-skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094