23948sdkhjf

Dong sender energibesparelser i udbud

Dong Energy vil styrke samarbejdet med installatører, rådgivende ingeniørselskaber o.a. eksterne leverandører for at fordoble energibesparelserne.
Dong Energy hjælper hvert år boligejere, store og små virksomheder, kommuner og organisationer med at spare mange millioner kilowatt-timer. De seneste år har besparelserne ifølge Dong Energy svaret til forbruget i samtlige cirka 90.000 husstande i Aalborg. Men nu skal der skrues endnu mere op for indsatsen. Ambitionen er næsten at fordoble besparelsen.

Derfor vil Dong Energy nu styrke samarbejdet med installatører, rådgivende ingeniørselskaber og andre professionelle samarbejdspartnere.

45 millioner kilowatt-timer i spil
- Vi vil lægge en større andel af vores opgaver ud som udbud til kompetente medspillere. Vi ønsker hjælp til at finde energibesparelser på i alt 45 millioner kilowatt-timer, siger Knud Pedersen, direktør i Dong Energy Distribution.

Udbuddet er delt op i 3 x 15 millioner kilowatt-timer, og interesserede kan maksimalt byde på ét projekt.

Initiativet fra Dong Energy Distribution kommer blandt andet i forlængelse af en konstruktiv dialog med firmaer og organisationer, oplyser Knud Pedersen.

- Det er vigtigt for os at få flere forskellige samarbejdspartnere med ind i arbejdet med energibesparelser. Derfor har vi tilrettelagt udbuddene på denne måde, siger Dong-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094