23948sdkhjf

TeknikGruppen styrket gennem 2012

Aktivitetsniveauet var højt og indtjeningen god hos elinstallationsvirksomheden TeknikGruppen i 2012.
TeknikGruppens omsætning rundende i 2012 de 100 mio. kr., og fremgangen ventes at fortsætte i 2013. Det skriver adm. direktør Peder Erichsen på TeknikGruppens hjemmeside.

- TeknikGruppen har i 2012 deltaget i mange spændende projekter. Knud Knudsen i Ikast har netop afleveret 12.000 etage m2 til ATEA for NCC og er ligeledes i Aarhus ved at afslutte Triforks nye hovedkontor samt i gang med projekter på Isbjerget. Alfred Jensen og søn i Vejle har netop afsluttet TV Syd i Kolding. C. Erichsen og søn i Varde er blevet færdige med genopførelse af RC Plast for KPC, og er nu startet på Esbjerg Psykiatriske Afdeling for NCC, så 2013 forventes også at blive et spændende år, skriver Peder Erichsen.

Virksomheden har overtaget hosting af AmpLight fra Eltel. Dermed har man udvidet kraftigt indenfor gadelysstyring, så TeknikGruppen i dag er ansvarlig for styring af over 2.000 gadeskabe hos over 20 kommuner samt alt hos Vejdirektoratet. Ud over den daglige service i hele Fredericia kommune, har selskabet også i 2012 monteret meget nyt gadebelysning.

TeknikGruppen a/s ejer og driver virksomheder inden for elinstallationer, og omfatter Alfred Jensen & Søn a/s, C. Erichsen & Søn a/s, Knud Knudsen a/s samt Ølholm El a/s og Bording El-service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25