23948sdkhjf

Jönsson a/s skyder Slagelse Stadion i mål

Der var fuldt fremmøde ved indvielsen af den nye tribune og lounge på Slagelse Stadion, som er opført af entreprenørvirksomheden, Jönsson a/s.
Det nye stadion lever nu op til Dansk Boldspil Unions (DBU) krav om fodboldkampe i Superligaen og har skabt et nyt kulturelt samlingspunkt for koncerter og andre events.

Slagelse Kommunes borgmester indledte indvielsen af den imponerende nye tribune med en stor tak til de mere end 400 fremmødte gæster, heriblandt entreprenørerne, arkitekterne og de mange andre samarbejdspartnere bag projektet.

- Slagelse Kommune har fået et af de største og mest moderne stadions på Sjælland. Vi har fået et stadion, der seriøst bejler til superligaen. Og vi har fået et attraktivt kulturelt samlingspunkt med plads til alle former for idræt, musik og oplevelser, som skal skabe vækst fremover, sagde Lis Tribler, borgmester i Slagelse Kommune.

- Gaven går ikke blot til borgerne i Slagelse Kommune, men til hele Sjælland, som kan få glæde af de nye, tidssvarende faciliteter. Ambitionerne for det nye stadion er indfriet - jeg erklærer hermed stadion for åbent, sluttede Lis Tribler.

Byggeriet i mål trods frost
Entreprenørfirmaet Jönssons håndværkere har arbejdet mod hårde vejrodds, med frost i jorden i mange måneder, men er nået i mål med byggeriet til tiden.

- Det har været en stor udfordring at få arbejdet færdigt til i dag. Vi startede for seks måneder siden i våde forhold, som siden blev til frost. Men vi trodsede vejrguden og er taknemmelige over at være valgt til opgaven. Mon ikke FCV nu går hele vejen til superligaen, sagde Robert Mayer, adm. direktør i Jönsson a/s.

Den nye tribunebygning udgør 1.500 m2 fordelt på kælderetage med omklædningsrum, massagerum og rum til dopingkontrol - stueetage med presserum og lounge med plads til ca. 450 spisende gæster og 1. sal med mødelokale, sikkerhedsrum til kontrollører og tv-studie, hvor fra der kan transmitteres direkte med Slagelse Stadion i baggrunden, som der blev gjort ved den første hjemmekamp i marts 2013.

Langs den nordlige langside er der opført 1200 nye, overdækkede siddepladser, så der nu samlet er plads til ca. 10.000 tilskuere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109