23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Er industrimagneter løsningen på jeres projekt?

Udløber
31. oktober 2028

Magneter indgår ofte som en del af løsningen i projekter, hvor større eller mindre elementer skal holdes sikkert fast på fx udstyr, vægge eller i loftet.

Sidder I med et projekt, hvor der er behov for stærke holdefunktioner, kan I med fordel gøre brug af vores tekniske ekspertise inden for magneter.

Vi rådgiver til daglig både større og mindre virksomheder om netop deres udfordringer og muligheder, og vi leverer udelukkende løsninger, der lever op til kundens behov og krav.

Magneter er effektive og særdeles holdbare løsninger, som kan anvendes til utallige opgaver. Med magneter undgår I at skulle bore i vægge, lofter eller andre produkter, og I får dermed en langsigtet løsning, som skåner jeres inventar.

Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer, og vi er af vores kunder kendt for den gode rådgivning og den effektive service.

I er velkommen til at kontakte os, hvis I har behov for rådgivning ifm. et specifikt produkt, eller hvis I overvejer muligheden for at anvende magneter i jeres projekt.

Ring på 39 65 48 00 eller skriv til post@larko.dk for at høre nærmere. Tag også gerne et kig i vores nye produktbrochurer eller på vores hjemmeside for yderligere inspiration.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.08