23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Elektromagnetiske dørholdere øger sikkerheden

Udløber
28. november 2028

Elektromagnetiske dørholdere højner den globale sikkerhed på arbejdspladsen og mindsker både personskader og skader på inventar, hvis uheldet er ude.

Alle Larko Magnets elektromagnetiske dørmagneter er af det anerkendte tyske kvalitetsmærke Kendrion, hvilket er jeres garanti for et sikkert og solidt produkt.

Dørmagneterne er kvalitetstestet og godkendt i henhold til de gældende EU regulativer, og de hører til blandt nogle af verdens bedste dørmagneter takket være den høje kvalitet.

I tilslutter de elektromagnetiske dørholdere til brandalarmssystemet, og i tilfælde af røgudvikling sørger anlægget automatisk for, at magnetismen slås fra, så branddøren lukkes. Det forhindrer både brand og røg i at sprede sig til resten af bygningen. Den høje kvalitet i systemerne er altafgørende for at redde liv og magneterne testes og videreudvikles derfor kontinuerligt for at give jer som kunder det bedst tænkelige produkt.

I finder hos Larko Magnet flere forskellige typer af elektromagnetiske dørholdere til montering på væg, gulv eller i loft. I kan se vores modeller på hjemmesiden, hvor der også er priser, dimensioner og tekniske specifikationer.

Har I behov for andre modeller kan I med fordel kontakte os på tlf. 39 65 48 00 eller pr. mail til post@larko.dk.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.063