23948sdkhjf
Del siden
Udlejes

Attraktive kontorlokaler i kontorfællesskab i Aalborg

I alt DKK 1.537 ekskl. moms
Udløber
18. december 2050
Stand
Ny

Ønsker du at leje et attraktivt kontorlokale i Aalborg, kan du finde flere af slagsen i den nye BOXIT Flexoffice, centralt placeret i Aalborg.

Kontorhotellet åbnede dørene for kontorlejerne 1. oktober 2019, hvor de fleste kontorlokaler blev fyldt op i løbet af et par dage. Der findes flere forskellige typer af virksomheder der lejer sig ind i Flexoffice, blandt andet kan du få økonomisk rådgivning, få hjælp til udvikling af hjemmesider, købe covers til mobiltelefoner, bestille en robot, få hjælp til online marketing, bestille rengøringshjælp og meget andet.

Kombiner produktionslokaler, lagerlokaler og kontorlokaler

Som tillæg til kontorlokalerne i kontorfælleskabet, kan man også leje en garage eller et / flere depotrum lige nedenunder kontorerne. Der er adgang med elevator til etagerne med depotrum direkte fra kontorgangen, så det kan ikke være meget nemmere.

Lej evt et produktionslokale ude i byen og et kontor i Flexoffice, og giv ro til administrationen.

Flexoffice er ikke et nyt koncept

BOXIT Flexoffice kontorhotellet er ikke et nyt koncept. Flexoffice lukkede op første gang i 2011 da BOXIT afdelingen i Risskov, Aarhus åbnede. Her var der bygget 29 kontorer, som udlejes med samme fleksible vilkår som depotrummene.

En af de virksomheder der har fået en god start med at leje et kontorlokale hos BOXIT Flexoffices kontorhotel i Aarhus er RéVision +. RéVision+ er et statsautoriseret revisionsfirma med afdelinger i en række byer. "Vi startede vores afdeling i Aarhus hos Boxit Flexoffice. Det gjorde vi, fordi at Boxit Flexoffice kunne tilbyde flotte lokaler til en god pris, hvor vi kunne få større lokaler i takt med at vi fik flere ansatte og fordi at vi ved at etablere os i samme hus som en række andre virksomheder, kunne tilbyde vores medarbejdere et socialt miljø som vi ellers ikke ville kunne tilbyde i vores opstartsfase. Vi har været ovenud tilfredse med Boxit Flexoffice i Aarhus og glæder os over at Boxit nu også har bygget Flexoffice i Aalborg – til gavn for det Aalborgensiske erhvervsliv". udtaler René Aagesen, adm. partner, statsautoriseret revisor.

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047