23948sdkhjf

Levering af containere

Når du lejer eller køber en container hos BOXIT, vil det i langt de fleste tilfælde være BOXITs egne lastbiler der står for levering, og / eller afhentning af containeren, nå adressen er beliggende i Jylland eller på Fyn.

Levering af containere sker i hos såvel private i villakvarterer, på nedlagte landbrug mm, eller hos erhvervsdrivende på byggepladser, som ekstra lagerplads ved butikslokaler og lignende.

I perioder hvor der er meget travlt med levering af containere, anvender vi andre vognmænd til levering og afhentning af containerne. Det kan både være virksomheder med egne lastbiler som typisk leverer egne produkter, eller reelle vognmandsforretninger.

Blandt de virksomheder som har hjulpet til med levering og afhentning af BOXIT containere kan nævnes Aalborg firmaet FC Beton, også kendt som Frejlev Cementstøberi.

FC Beton producerer og leverer forskellige betonvarer som belægningssten, betonfliser, støttemursten samt betonblokke som fundablokke og lecablokke.

Samarbejdet med FC Beton betyder at det ofte er muligt at flytte en container på ruten som køres efter der er leveret nye terrassefliser eller andre betonprodukter.

Ved at have strategiske samarbejdspartnere som FC Beton, er det muligt for BOXIT at holde prisen for levering, afhentning og flytning af containere på et minimalt niveau, hvilket kommer kunderne til gode, igennem lave priser.

FC Betons åbne lastbiler med deres kraner, gør dem til velegnede indenfor levering af containere.

Så når du ser en lastbil komme med din container, så tag en kop instant kaffe med ud og nyd hvor dygtig chaufføren er til at løfte containeren af og sætte den hvor du ønsker det.

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Send til en kollega

0.034