23948sdkhjf

Kontorhotel i Aalborg

Kontorhotellet BOXIT Flexoffice i Aalborg tilbyder leje af kontorlokaler med kort binding og stor fleksibilitet.

Ønsker du at udvide kontorpladsen i en kortere eller længere periode, kan der lejes et ekstra kontor, og BOXIT gør hvad der er muligt for at kontorlokalerne er placeret ved siden af hinanden.

Mellem kontorerne er der en låst dør uden dørgreb, men lejer man 2 eller flere kontorlokaler ved siden af hindanden, vil det være muligt at få låst døren op, eller få den fjernet helt, så det bliver et stort kontorlokale.

De startede i Flexoffice

RéVision+ er et statsautoriseret revisionsfirma med afdelinger i en række byer. "Vi startede vores afdeling i Aarhus hos Boxit Flexoffice. Det gjorde vi, fordi at Boxit Flexoffice kunne tilbyde flotte lokaler til en god pris, hvor vi kunne få større lokaler i takt med at vi fik flere ansatte og fordi at vi ved at etablere os i samme hus som en række andre virksomheder, kunne tilbyde vores medarbejdere et socialt miljø som vi ellers ikke ville kunne tilbyde i vores opstartsfase. Vi har været ovenud tilfredse med Boxit Flexoffice i Aarhus og glæder os over at Boxit nu også har bygget Flexoffice i Aalborg – til gavn for det Aalborgensiske erhvervsliv". udtaler René Aagesen, adm. partner, statsautoriseret revisor.

Mange forskellige typer af virksomheder

Der findes mange forskellige typer af virksomheder der holder til hos BOXIT Flexoffice. Du kan få hjælp til alverdens forskellige opgaver fra den type af virksomheder der lejer sig ind i kontorfællesskabet. Blandt andet kan du få hjælp til:

Der er selvfølgeligt mange andre områder der bliver arbejdet med i kontorhotellerne i Aalborg og Aarhus.

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21410888

Send til en kollega

0.047