23948sdkhjf

Dansk Autoværn leverer igen til Kalundborgmotorvejen

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAV NORDIC A/S

Anden etape af Kalundborgmotorvejen, som omhandler anlæg af motorvej syd om Regstrup, får støjskærm, autoværn og paddehegn fra Dansk Autoværn. Strækningen er på 6,5 km og indeholder ramper, der forbinder lokalområdet med motorvejen.

Den nye strækning skal åbne for trafik i 2019 og blive en 4-sporet motorvej. Den erstatter en motortrafikvej og på dele af den nuværende strækning en tosporet landevej. Den nye strækning forlænger den eksisterende motorvejsstrækning, så den samlet bliver på 13,5 km.

Støjskærm monteret med kørende trafik
Montage af støjskærmen foregik imens Skovvejen var i drift, så styring og timing har været essentielt. MJ Eriksson A/S er totalentreprenør på Kalundborgmotorvejens etape 2, og projektleder, Arno Hjord Petersen udtaler om projektet: ”Vi har fra starten haft en god dialog med Dansk Autoværn, og projektet er blevet styret godt og professionelt. Der var på et tidspunkt brug for en opmanding på projektet, og det leverede Dansk Autoværn, så tidsplanen kunne holde. Det er jeg meget tilfreds med.”

Godt arbejdsmiljø
Der er monteret paddehegn på dele af strækningen, og det er udført efter samme principper som pilotprojektet ved Holstebromotorvejen. Der anvendes aluminium i stedet for varmgalvaniseret stål, og det reducerer de tunge løft betragteligt og sikrer et bedre arbejdsmiljø.

Dansk Autoværn har leveret
Dansk Autoværn har både leveret til etape 1 og 2 på Kalundborgmotorvejen. Til etape 2 er der leveret 405 m støjskærm, 1.200 m autoværn og 200 m paddehegn.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAV NORDIC A/S

Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
DAV NORDIC A/S

Send til en kollega

0.153