23948sdkhjf

Arne Andersen Vrå vælger endnu en gang WINCOVER®

| Medlemsnyhed | Indrykket af WINCOVER A/S

WINCOVER® skal levere beskyttelsesmoduler til Karolinehaven i Aalborg, som Arne Andersen Vrå er ved at opføre.

WINCOVER® er pt. i gang med at levere beskyttelsesmoduler til projektet Sofiendal Enge, hvor Arne Andersen Vrå er totalentreprenør på opførelse af 427 boliger. På dette projekt har de valgt at beskytte vinduerne med WINCOVER® beskyttelsesmoduler. Erfaringerne her fra har bevirket, at de også har valgt WINCOVER® til at beskytte vinduerne på Karolinehaven i Aalborg.

Byggeriet, som er endnu en nyopførelse på den tidligere Eternitgrund i Aalborg, kommer til at rumme erhverv, bolig og p-kælder. Erhvervsdelen på 3.600 m² bliver nyt nordjysk kontordomicil for Nykredit, mens boligdelen udgøres af 100 stk 2- og 3- værelses private udlejningsboliger.

Projektet, der er tegnet af Friis & Moltke, består af to punkthuse i henholdsvis tre og syv etager samt en mere sammenhængende bygningskrop i fire til seks etager.

Bygherre: Søren Enggaard A/S
Hovedentreprenør: Arne Andersen Vrå
Arkitekt: FRIIS & MOLTKE Architects
Landskabsarkitekt: By + Land
Ingeniør: Rambøll 

WINCOVER® er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WINCOVER A/S

Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Danmark
WINCOVER A/S

Send til en kollega

0.108