23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig og effektiv lakering med nye UV håndlamper

Med SCANGRIPs nye serie af UV lamper får du markedets mest fleksible og kompakte LED-løsninger, der kan hærde på kun 1 minut.

For et værksted med 5-6 ansatte i produktionen med 50-60 ugentlige skader betyder effektiviseringen, at man vil kunne få 4-5 skader mere igennem værkstedet - om dagen.

UV lamperne er udviklet i et tæt samarbejde med BASF COATINGS og kombinerer den nyeste UV LED teknologi med et stilrent og funktionelt design.

Johnny Petersen, der er National Head Trainer hos BASF COATINGS, har med sin specialistviden fra markedet været sparringspartner i udviklingsarbejdet. Ud fra et teknisk aspekt ser han de nye UV lamper som banebrydende løsninger, der kommer til at ændre hele arbejdsprocessen på værkstedet, og udtaler:

”Man kan nærmest tale om, at UV lamperne vil bidrage til en hel kulturændring på værkstederne. I mange år har man været vant til at påføre fylder, inden man går hjem om eftermiddagen, og så arbejde videre næste dag. Med UV lamperne fra SCANGRIP kan man gøre emnet færdigt samme dag i én arbejdsproces.”

Sortimentet består af 3 forskellige lamper, der bruges afhængigt af skadens størrelse. Den kraftfulde og genopladelige NOVA-UV S håndlampe med timer er designet til at hærde større skader og er bemærkelsesværdig handy i forhold til kendte løsninger på markedet.

Den fleksible og genopladelige UV-LIGHT er designet til at hærde mindre og mellemstore flader, og er med sin kompakte størrelse altid lige ved hånden. Til spotreparationer og hærdning af kanter og andre mindre områder er UV-PEN den perfekte løsning.

Alle tre UV lamper er håndholdte, hvilket gør dem utroligt mobile og meget praktisk anvendelige i dagligdagen. De er samtidig ekstrem robuste, udviklet til at kunne modstå selv det mest krævende værkstedsmiljø.

Kontakt SCANGRIP for nærmeste forhandler.

Læs mere om UV-lamperne her.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.125