23948sdkhjf

Södra leverer færdigmalet træ til huse, der skal tåle at stå ude i al slags vejr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Södra Timber A/S

Peetz Xteriør skal først males om 10 år. Den elastiske men åndbare grund- og overfladebehandling gør træet totalt vandafvisende, så det er ideelt til de krævende skandinaviske vejrforhold.

Med Peetz Xteriør får du en yderst hårdfør og næsten vedligeholdelsesfri træbeklædning, som er udviklet specielt til at stå imod de vekslende og krævende skandinaviske vejrforhold.

Få det færdigskåret og spar penge
Vi kan levere Peetz Xteriør træbeklædning malet og skåret i færdige mål, hvis du ønsker det. Så er det hurtigt at montere, og du sparer på byggeomkostningerne.

Slip for malearbejde de næste 10 år
Peetz Xteriør er for dem, der gerne vil være fri for unødige bekymringer om udvendig vedligeholdelse. Den vejrbestandige overflade holder mindst 10 år, før træet skal males igen.

Sådan gør vi træet vandafvisende
En speciel grundbehandling med kinesisk træolie gør træet 100% vandafvisende. Den elastiske og samtidig åndbare overfladebehandling smyger sig om træet og følger alle dets bevægelser. På denne måde undgås sprækker i malingen og indtrængende vand.

Læs mere om fordelene ved at anvende Peetz Xteriør som facadebeklædning her

Få sparring til din facadebeklædning
Ring til vores eksperter på T: 4045 4561 og lad dem fortælle dig mere om de mange fordele, du opnår ved at anvende Peetz Xteriør i dine byggerier.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Södra Timber A/S

Frydenborgvej 27 N, 1. sal
3400 Hillerød
Danmark
Södra Timber A/S

Send til en kollega

0.093