23948sdkhjf

Tavlemøder er en succes hos Hedema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Som et led i Projekt et fedt sted at være, der skal øge trivsel og arbejdsglæde hos Hedema, har virksomheden indført tavlemøder i alle afdelinger. Især i bearbejdningsafdelingen er det en stor succes, fortæller værkfører Søren Poulsen.

Alle kan hænge sedler med forslag op på hjulet, der hænger centralt i afdelingen, og medarbejderne skiftes til at stå for møderne. Hver 14. dag samles afdelingen til et stående møde, hvor de gennemgår indkomne forslag til forbedringer og prioriterer og evaluerer dem. Forslagene får alle en tur rundt på hjulet. Nogle kommer lynhurtigt igennem og bliver vedtaget eller droppet, og andre kan være i proces i lang tid – og det er helt OK, ifølge Søren Poulsen.

Ideerne kan være alt fra, hvor kosten skal hænge – og AT den skal hænge et bestemt sted – til hvordan savemanden stabler emnerne, irritationsmomenter i dagligdagen og tiltag, der letter det daglige arbejde.

Tavlemøderne kører medarbejderne selv, Søren er med på en lytter, og han er glad for resultaterne: ”Bare det, at vi får beskrevet processerne, gør at de kører nemmere og mere glidende. Det er svært at måle på det, men jeg kan mærke, at tingene bliver gjort, og at de bliver gjort ens hver gang!”

Tavlemøderne er et led i den åbne kommunikation, der præger Hedema, der også holder månedsmøder med alle medarbejdere. Alt sammen som led i bestræbelserne på at skabe et fællesskab og give medarbejderne ejerskab over det, de laver.

Søren Poulsen har været på Lean-kursus og er vild med tankegangen om hele tiden at optimere på processer, maskiner og værktøjer. Der er altid noget, der kan gøres bedre og mere effektivt, bittesmå forbedringer, der ikke nødvendigvis koster noget, men som sikrer udvikling.

 

Læs vores andre nyheder her: https://hedema.dk/aktuelt/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.17