23948sdkhjf

HJULVASK på Transport 2019 messe i Herning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hautek Wash & Water System ApS

HAUTEK/Frutiger Hjulvask - MobyDick til rene veje

MobyDick - Verdens førende mærke til Site Emission Control

FRUTIGER lancerede MobyDick mærket for mere end 30 år siden. Siden da er over 6.000 MobyDick Wheel Washing, Dust Control og Demucksystemer blevet sat i drift i 72 lande. I dag bruger over 2.500 internationale kunder disse førende globale produkter, som bærer det umiskendelige hvallogo.

Ud over små og mellemstore virksomheder omfatter dette også talrige globale grupper som Vinci, Hochtief, Bilfinger Berger, Strabag, Holcim, Rio Tinto, Tata Steel, ThyssenKrupp, samt officielle organer, militærer og NATO.

MobyDick-mærket har i mere end tre årtier været et symbol på ydeevne, førsteklasses kvalitet og globalt lederskab inden for emissionskontrol. Wheel Wash-divisionen omfatter modulmodellerne til Construction Line (ConLine) og TailorMade Line for kunder, der foretrækker et skræddersyet hjulvask system.

Takket være den nyeste teknologi og det mest omfattende udvalg af produkter på markedet, kan vores specialister løse næsten ethvert problem i forbindelse med snavsede offentlige veje.

ConLine KIT Flex - Det modulære koncept for byggebranchen

ConLine KIT Flex hjulvasker er baseret på et modulært koncept udviklet af vores ingeniører specifikt til byggebranchens behov. De moderne drive-through-systemer kendetegnes af deres robuste konstruktion, høj ydeevne og hurtig installation.

En anden vigtig fordel er den problemfri konvertering af en modelversion til en anden. Det betyder, at et KIT Flex-system med et konverteringssæt kan til enhver tid tilpasses til et helt andet driftssted. Forlængelse fra fire til otte meter, tilføjelse af kædebåndstransportører og mobil drift kan alle gøres omkostningseffektivt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hautek Wash & Water System ApS

Julius Jepsens Vej 115
7100 Vejle
Danmark
Hautek Wash & Water System ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.175